Nagyvilág

Lelőtte feleségét, mert elege lett a rikácsolásából

A 65 éves férj és 59 éves felesége a kávéfőző miatt kapott össze.

„Egyszerre csak elegem lett az állandó rikácsolásából. Úgy éreztem, nincs más választásom, ha el akarom hallgattatni”

– vallotta a rendőrségen a 65 éves veterán, Larry Lotz azután, az íróasztalában tartott pisztolyból négyszer is feleségére lőtt. A négy lövésből három eltalálta az asszonyt, aki a kórházba szállítása után nem sokkal meghalt.

Larry a rendőröknek elmondta, feleségével a lövöldözés előtt azon kapott össze, hogy véletlenül bekapcsolva hagyta a kávéfőzőt, ez pedig nem tetszett az asszonynak. Mikor kiabálni kezdett vele, Larry a dolgozószobájába ment, elővette a töltött pisztolyát és lőtt.

Miután rádöbbent, mit tett, felhívta fiát, majd a rendőrséget is, akiknek csak annyit mondott: „Segítsenek, lelőttem a feleségemet. Segítsenek, kérem, küldjenek mentőt.” Larry végül közvetlenül azelőtt is beismerte tettét, hogy őrizetbe vették volna. Elmondta, hogy megbánta, amit tett, és hogy csak hirtelen felindulásból ölt.

Ezt a vallomását megerősítette idősebbik fia is, aki a rendőröknek elmondta, otthonukban egészen eddig soha, semmilyen nyoma nem volt erőszaknak. A fiú elárulta, édesapja tudomása szerint imádta feleségét, így a családban senki sem érti, hogyan fajulhatott a vita idáig.

Az idős férfit, akinek tárgyalását február 8-ára tűzték ki, 3 millió dolláros óvadék fejében bocsátják szabadlábra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik