Nagyvilág

Pénzt kértek a bankban a számlanyitáshoz – a férfinél egy fillér sem volt, de megoldotta

Manapság tényleg lehetetlen bankszámla nélkül élni, erre jutott 36 évesen a floiradi Steve Leon Coley Jr., aki egészen addig sikeresen tartotta távol magát a bürokratikus világtól.

Steve Leon Coley Jr. tehát fogta magát, besétált az első útjába eső Bank of America fiókba és közölte, hogy számlát szeretne nyitni. A kisasszony kérésére átadta a jogosítványát, hogy rögzíthessék az adatait, de aztán dolgavégezetlenül kellett távoznia.

A pénztárosnő közölte a férfivel, hogy a számlanyitás feltétele az első betét elhelyezése a számlán, ami nem lehet kevesebb 25 dollárnál. Steve Leon Coley Jr. zavartan elnézést kért, és közölte, ő ezt nem tudta, viszont egy árva vas sincs nála, ez után távozott.

Nem sokkal később, egy Steve Leon Coley Jr.-ra kísértetiesen emlékeztető, maszkos férfi rontott be a bankba, erőszakkal fenyegetőzött, és pénzt követel. Miután kapott egy szerényebb összeget, elégedetten távozott.

Nem sokkal később járókelők látták, amint Steve Leon Coley Jr. kedélyesen sétálgat az utcán, nem messze a bankfióktól, s közben egy maréknyi bankjegyet számolgat.

Egy járőrkocsi megállította a férfit, és megmotozták, mire kiderült, hogy éppen annyi pénz van nála, amennyi a bankból hiányzik. Meg hát ugye illett rá a bankrabló személyleírása is. Steve Leon Coley Jr. csuklóján már csattant is a bilincs. Fegyver nélkül elkövetett bankrablással vádolták meg.

(via Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik