Külföld

Kölni polgármester: a nők álljanak karnyújtásnyi távolságra az idegenektől, mozogjanak egy csoportban

24.hu
24.hu

hírgyáros. 2016. 01. 06. 10:40

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy 100-1500 fős, férfiakból álló csoport támadta meg az ünneplő nőket Kölnben, szilveszter éjjel. A Welt arról ír, hogy Köln polgármestere bizonyos viselkedési szabályok betartatásával kerülné el a hasonló eseteket. A szabályokat a nőknek szánja. Csak Kölnben eddig 90 nő fordult a rendőrséghez: negyedük szexuális cselekmények, egyikük nemi erőszak miatt.

Henriette Reker, Köln polgármesterének bejelentése szerint a város viselkedési kódexet tesz közzé az interneten a február 4-én esedékes karnevál előtt. Az egyik szabály arra figyelmezteti a nőket, hogy tartsák a karnyújtásnyi távolságot az idegenektől, mozogjanak egy csoportban és ne engedjék, hogy szétválasszák őket egymástól.

 

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Elszabadult bikák törtek-zúztak az újévi fesztiválon
Migrants and refugees walk down a railroad track towards the Hungarian border near the northern Serbian town of Horgos on August 27, 2015. As Hungary scrambles to ramp up defences on its border with Serbia, refugees continued to surge into the country in record numbers, police figures confirmed.  AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC / AFP / ANDREJ ISAKOVICNemet mondtunk a Norvégoknak: nem fogadjuk a visszatoloncolt menedékkérőket