Nagyvilág

Donald Trumpot nem lehet elhallgattatni

Donald Trump indul (Array)
Donald Trump indul (Array)

Elkezdte ekézni a mexikóiakat, mire tévécsatornák kezdték felbontani az együttműködést vele. Így nehéz lesz elnökké válnia.

Donald Trump alig jelentette be, hogy indulna az amerikai elnöki székért, máris belefutott egy nagy pofonba. A mexikóiakat egyszerű nűnözőknek állította be, akik drogot és bűnözést hoznak csak az Egyesült Államokba. Emiatt berágott rá az NBC tévécsatorna és megszakította vele az együttműködést, Trump pedig perelni fog – írja a BBC.

A kapcsolat megszakítása érinti a Miss USA és Miss Universe szépségversenyeket is, amiket nem akar sugározni az NBC. Trump amúgy azzal védekezik, hogy nem a mexikói embereket támadta, hanem az amerikai jogalkotókat. Mindenesetre az NB előtt már az Univision nevű spanyol nyelvű amerikai csatorna is megszüntette az együttműködést.

Trump korábban nagyon felhúzta a mexikóiakat, mert nagy falat építene a határon, amit ráadásul Mexikóval fizettetne ki. Nemi erőszakolóknak is nevezte őket, a vele szakító Univisiont pedig azzal vádolta, hogy a mexikói kormány nyomására tették ezt. Trump erre zseniálisan reagált: “El akarják némítani Donald Trumpot. És Donald Trumpot nem lehet elnémítani”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik