Nagyvilág

Homofób menekültek lephetik el Ausztráliát

meleghazassag(960x640).jpg (Array)
meleghazassag(960x640).jpg (Array)

Nagy felhorgadást váltott ki az USA melegelleneseiből, hogy legalizálták az egész Államokban a melegházasságot. EL akarják hagyni Amerikát.

Elege van a melegek egyenjogúságából? Unja ezt a liberális őrületet? Tele van a hócipője, hogy ezek már az Egyesült Államokban is házasodhatnak? Akkor irány a napfényes Ausztrália! A BuzzFeed szerint ez az őrületes trend kezd kialakulni az amerikai homofóbok között az amerikai legfelsőbb bíróság döntése után.

Férfiak és nők, fiatalok és idősek egy emberként mondták ki: ELÉG, aztán kiírták panaszkodva, hogy ezután mennek inkább Ausztráliába, amit egyesek még a térképen is felismertek.

 

Ha jelenleg valaki a meleglobbi elől el akar menekülni, az USA, Kanada, Brazília, Argentína, Uruguay, Dél-Afrika, Portugália, Spanyolország, Írország, Belgium, Hollandia, Franciaország és Új-Zéland vidékeit elfelejtheti. Azonban akármennyi homofóbot szívesen lát az ausztrálok mellett Zimbabwe, Uganda, Ecuador, Üzbegisztán, Irak vagy épp a baráti Mongólia.

Texas megy vagy ő

De előbb érvelnénk pár twitteres kommenttel Ausztrália mellett. Courtney Parks például ezt írja: “Adok Texasnak öt évet a kiválásra [az USA-ból]. Ha nem teszi, elköltözöm Ausztráliába”. Heskey szikárabban fogalmazott: “Ausztráliába költözöm, nem adom ezt a szivárványos meg Meleg büszkeség szart”. Egy csöppnyi aktualitást is beletett mondandójába Taylor Skyles: “A konföderációs zászlót egy szivárványossal helyettesítik, költözöm Ausztráliába”.

 

Az ausztrálok valamiért nem repesnek az örömtől, hogy ennyi homofób landol majd Syndey-ben meg Perth-ben. Daniel Bowen az irónia fegyverét élezte ki: “A konzervatív amerikaiak, akik az Ausztráliába költözést fontolgatják, szeretnék a kiterjedt fegyverellenőrzést és az egyetemes egészségbiztosítást”.

A BuzzFeed megjegyzi, annak ellenére, hogy az ausztrálok többsége támogatná a melegfrigyet, a parlament a mai napig adós a jogszabály elfogadásával. Már zajlanak az egyeztetések a fő pártok között, a következő hónapokban akár meg is születhet a törvény. Ha ez megtörténne, az amerikai bigottok költözhetnének tovább északabbra, a zömmel muszlim Indonéziába. Ott biztos békén hagyják őket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik