Nagyvilág

Ha egy meztelen biciklis felvonulás önmagában nem elég bizarr, olvassa el azt, hogy miért tiltották ki az egyik résztvevőjét

wnbr (Array)
wnbr (Array)

Pedig valószínűleg nem volt szándékos a férfi erős reakciója.

Minden évben egyszer, a világ több pontján megrendezik a World Naked Bike Ride (WNBR) nevű meztelen, biciklis felvonulást. Egyrészt buliból, másrészt pedig azért, mert a szervezők szerint így lehet a leghatásosabban felhívni az autóstársadalom figyelmét arra, hogy a kerékpárosok mennyire védtelen résztvevői a közlekedésnek. A kezdeményezés 2003-ban Kanadából indult, de már a következő évben több országban rendeztek WNBR-t.

 Fotó: Europress

Az angliai Kentben szokatlan incidens zavarta meg az idei, május utolsó vasárnapján megrendezett felvonulást. A gyülekezőponton, a résztvevők alig kezdték el levenni a ruháikat, egy férfi túlságosan izgatottá vált. Magyarul: látványos erekciót produkált.

Egy szervező azonnal odalépett hozzá, és utasította, hogy vegye fel a nadrágját, miközben adóvevőjén rendőröket hívott, akik igazoltatták az akkorra teljesen megszeppent férfit – írja a The Independent.

„Nem tűrjük meg az ilyen viselkedést, ezért azonnal közbeavatkoztunk, és kizártuk a férfit a felvonulásról, még mielőtt az elkezdődött volna” – nyilatkozta Barry Freeman, az egyik szervező.

A rendőrség megerősítette a történet valódiságát, és közölték: semmilyen eljárást nem indítottak az ügyben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik