Nagyvilág

Michael Jackson arca pirítóson

Michael Jackson arca égett bele egyes pirítós kenyerekbe az énekes pere ítélethirdetésének pillanatában - legalábbis ezt állítják azon toastok tulajdonosai, akik most az ebay-en árulják a relikviákat.


 

Természetesen percekkel később megjelentek a pirítósok további darabjai, amelyeken az énekes világos hajjal pompázott. Egyes darabokba pedig állítólag a “not guilty”, vagyis a nem bűnös felirat égett bele a reményteli eladók szerint. Ugyanakkor az élelmiszert aukcióra bocsátók sem mindig veszik teljesen komolyan az első pillanatra isteni kinyilatkoztatásnak tűnő jeleket.


Pedig erre minden okuk megvolna, hiszen tavaly egy szelet pirítós, amelyen állítólag Szűz Mária jelent meg, 28 000 dollárért kelt el.


Az “eredeti” pirítós az énekes arcával egy texasi háziasszonynál bukkant fel. Teena Peck egyedül neveli két gyermekét a texasi Longview városkában. Mint az asszony sajtóközleménye tudatja, ezúton szeretne némi pénzt szerezni gyermekei egyetemi taníttatására. Erre azonban jelenleg nem mutatkozik sok esély, mivel egyelőre a legmagasabb ajánlat 17 dollár és 36 cent.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik