Közélet

Azért ment ki Olaszországba a Tények, hogy azt mondják nekik: “Nem!”

Még mindig alja módon támadják az amúgy sok szempontból nagyon is támadható Vona Gábort a fideszes médiumok. A Tények a semmiért képes volt Olaszországig elmenni.

Fentről nagyon keményen üthetik a TV2 Tények című bűnügyi és bulvárműsorának szerkesztőit, hogy minden nap szállítsanak valami mocskot a Jobbik vezetőjéről, Vona Gáborról (jó, meg a pártról is). A mai adásban amellett, hogy összeesküvés-elméletekkel támasztották alá Dúró Dóra távozását a frakcióvezető-helyettesi posztról, ismét faultolták a pártvezért is.

Ráadásul megint az ultrakínos vonalat vették elő: ahelyett, hogy Vonát az évekkel korábban tett antiszemita és cigánybűnözős kijelentéseivel szembesítették volna, megint azon rugóztak, hogy miért nem születési nevén, Zázrivecz Gáborként politizál Vona. És mivel a politikus nemrég azt nyilatkozta, hogy olasz felmenői vannak, meg is keresték az általa is emlegetett Piero di Vonát, aki a náci Julius Evola munkásságának szakértője.

Forrás: 24.hu
Forrás: 24.hu

És itt jön a lényeg, a Tények azt hitte, a neve alapján tényfeltáró médium, ezért telefonon, sőt ÉLŐBEN is megkereste di Vona professzort. A bejátszás alapján mindkettő kérdésre az volt a válasz, hogy “NEM!” Ezért megérte egy olasz út, ebből még sajtódíj lesz.

Majd elfelejtettük, a sztorit három napja írta meg a kormányt sosem kritizáló média.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik