Közélet

Csapdába csalná a Jobbik a Fideszt

Még a Jobbiknak se tetszett a sok kopasz a választási irodánál, ezért parlamenti vizsgálóbizottságot akarnak. Csakhogy van egy csavar a dologban!

Nagyon botrányosnak tartja a Jobbik azt, ami a Nemzeti Választási Irodánál történt kedden (herceghalmi néni kigyúrt kopasz urakkal együtt adta le népszavazási kérelmét), ezért lépésre szánta el magát. Közleményük szerint ki akarják deríteni, ki áll a háttérben, ezért parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezik.

Azt írják, már hétfőn meglesz a szükséges számú aláírás, mert a bizottság ötletét az összes, frakcióval rendelkező ellenzéki párt támogatja. És itt jön a csavar: csak a fideszes képviselők tudják megállítani ezt, de ha ezt teszik, “akkor elismerik, hogy ők állnak az ügy hátterében.” Azt írják még,

A Fidesz az elmúlt napokban mindenkire megpróbálta áthárítani a felelősséget. Először a nemzeti szervezeteket keverték gyanúba, később pedig azt a látszatot keltették, hogy az ellenzék állhat az eset mögött.

Szerintük az NVI-nél történt botrány “állatorvosi eset”, bizonyíték arra, hogy a kormány megfélemlíti és megzsarolja az embereket, a Fidesz arroganciája és gőgje pedig nem tartható tovább – áll Szilágyi György országgyűlési képviselő közleményében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik