Közélet

Az első sorba van jegye? Nem érdekel, politikus vagyok!

Nézői botrány támadt egy rockoperából Pécsen: egy úr az első sorba vett jegyet, erre kiderült, hogy a politikusoknak fenntartottak egy nulladik sort is. Skandallum!

Szombaton a városi sportcsarnokban tartották Pécsen az István, a király rockopera előadását, sok elégedett ember hagyta el utána a nézőteret. Az RTL Klub Híradója szerint azonban nem mindenki volt maradéktalanul elégedett, főleg aki az első sorba váltott jegyet.

Fábián-Nagy Zoltán 26 ezer forintot fizetett, és ahogy mondja, “az első sor az azért legyen az első sor”. A helyszínen érdekes módon az első sorként feliratozva az ő széksoruk, mégis volt előtte még egy sor. A DK-ban is politizáló néző ezt VIP-sornak nevezte, ahol kb. negyvenen foglaltak helyet.

Több fideszes helyi politikus mellett a jegyzőt is feliserte a VIP-szektorban. Akiket az RTL megkeresett, mind azt mondták, hogy ajándékba kapták a jegyeket, kivéve a térség fideszes országgyűlési képviselőjét, Csizi Pétert. Ő a teljes árat, 25 ezer forintot kifizetett két jegyért.

A sportcsarnok üzemeltetője amúgy 0. sorról írt válaszában, ahova a szponzorok, meghívottak, illetve a mozgáskorlátozott nézők ülhettek le. A koncertet szervező ügynökség viszont felháborodott, ők nem tudtak a 0. sorról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik