Közélet

Fidesz: azért van szegénység Magyarországon, mert Gyurcsány

Megérkezett a Fidesz szokásos szombati “országrontó-baloldalozó-gyurcsányozó” közleménye, aminek megjelenésére már azóta vártunk, hogy az MSZP egy sajtótájékoztatón nekitámadt a kormánypártnak. Kicsit ugyan csalódottak vagyunk, mert egy “hazugozás” sincsen benne. Legalább egy “hazug baloldalt” igazán beleírhattak volna, hogy szórakoztatóbb legyen. És Gyurcsány Ferenc is csak egyszer, igaz legalább a keresztnevét lehagyva. A közleményt változtatás nélkül közöljük:

A baloldal elszegényítette, a Fidesz megerősíti a családokat – Reagálás az ellenzéki nyilatkozatokra

Ma ugyanazok prédikálnak a szegénységről, akik kormányzásuk alatt elszegényítették az országot.  Gyurcsány és a szocialisták megduplázták a munkanélküliséget, sorozatosan adót emeltek, háromszorosára emelték a gáz árát, elvették a családi adókedvezményt, csökkentették a fizetéseket és a nyugdíjat, adósságba hajszolták a családokat. A baloldal elszegényítette, a Fidesz megerősíti a családokat.
 
A polgári kormányzás óta egyre többen tudnak a szegénységből kivezető útra lépni, mert a segélyt több százezer családban felváltotta a munka, huszonhárom éve nem dolgoztak annyian, mint ma. Egyre több pénz marad a családoknál, mert minden évben nő a minimálbér, bővül a családi adókedvezmény, egyre több ágazatban nőnek a fizetések, csökken az adó, a rezsi és csökkentek a nyomasztó törlesztőrészletek is.  A legrászorultabb családoknak jelentős segítség az ingyenes gyermekétkeztetés, az ingyenes tankönyv, a szociális tüzelőprogram, a szociális üdültetés és a családi csődvédelem. A családok és a dolgozók ma bizakodóak lehetnek, mert Magyarország növekedési pályára lépett, és elég erős a további adócsökkentésekhez és a béremelésekhez is.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik