Közélet

Kollégát húzott csőbe a prostinak álcázott rendőrnő

Pedig a férfi még rá is kérdezett, nehogy bajba kerüljön.

A 48 éves Vahak Mardikian napközben a dél-kaliforniai Glendale rendőrkapitányságán őrmester, azonban úgy tűnik, hogy éjszaka olyannyira szolgálaton kívül érzi magát, hogy az már átcsúszik az illegalitásba.

Augusztus 8-án például egy kaszinóban szemet vetett egy nőre, akiről némi csevegés után kiderült, hogy hivatását tekintve prostituált. Bár kezdetben óvatoskodott egy kicsit, kérdésére válaszolva a hölgy biztosította afelől, hogy ő aztán biztos, hogy nem rendőr, s így egy óra leforgása alatt meg is egyeztek a részletekben. A terv szerint – hogy ne legyen gyanús – külön távoztak volna a pulttól, hogy a parkolóban összefutva kocsiba pattanjanak és a nő lakásán ejtsék meg a légyottot.

A férfi mindezért 250 dollárt és némi benzinpénzt volt hajlandó fizetni, azonban mikor az utóbbit előlegként átnyújtotta, előugrottak a prostinak álcázott rendőrnő kollégái és letartóztatták az őrmestert.

Ne gondolja azonban senki, hogy ilyen csak az Egyesült Államokban fordulhat elő – év elején egy szegedi rendőrt ítéltek el, mert szabadidejében prostituáltakat futtatott

Ajánlott videó

Olvasói sztorik