Közélet

Az esküvőre menet halt meg a menyasszony, a vőlegény vezette autóban

A huszonéves pár egy amerikai autópályán halad, amikor a az autó az esős időben megcsúszott és egy egy felüljáró betonoszlopának csapódott.

A menyasszony, a 25 éves Brittany Huber az anyósülésen utazott 23 éves vőlegénye mellett, amikor az autó a vízes úton megcsúszott, a középső füves elválasztósávba került, és az utasoldali felével nekicsapódott a betonoszlopnak – jelentette a CBS. A nőt azonnal megölte az ütközés, míg vőlegény, a 23 éves John Redman eszméletét vesztette. A férfit súlyos sérülésekkel – köztük fejsérüléssel – szállították kórházba, több törést szenvedett, de végtagjait tudja mozgatni.

A pár a CBS beszámolója szerint éppen az esküvőjére tartott a 85-ös országos autópálya Georgie államban található szakaszán, amikor a vőlegény elvesztette irányítását az autó felett. Az esküvőt Huber szülővárosában tartották volna, az alabamai Mobile városában. A nő közvetlenül az utazás előtt azt írta Instagram-oldalára, hogy alig várja az indulást Redmannel, valamint, hogy “csodálatos Istenünk mit tartogat számunkra”.

Bár a baleset idején esett az eső, a rendőrség közlése szerint nem az időjárási körülmények okolhatóak az tragédiáért. Az esetről szóló hírek azt nem említették, hogy a vőlegény ellen indítottak-e eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik