Élet-Stílus

Szívrohamot kapott az esküvőjére menet, a kórházi ágyon házasodott

A 68 éves vőlegény 15 perccel azelőtt lett rosszul, hogy a pap összeadta volna menyasszonyával.

„A mentőben szünet nélkül azt motyogta, történjen bármi, ő márpedig házas ember lesz” – mesélte később a helyszínre elsőként érkező mentőtiszt, Rob Leuthold, ma már mosolyogva. Hozzátette, aznap a pittsburghi központból riasztották őket, hogy a Jacktown Ride and Hunt vadászklubban tartott esküvőn rosszul lett a vőlegény.

Mint kiderült, a 68 éves Bob a nagy izgalomtól szívrohamot kapott, emiatt kórházba kellett szállítani. Szerencsére a násznépet nem érte teljesen készületlenül a vészhelyzet, Bob ugyanis már jó előre szólt nekik, hogy választottja, a szintén hatvanas éveiben járó Mary korábban öt súlyos szívrohamon esett át. A sors iróniája, hogy az esküvőre végül nem a menyasszony, hanem a vőlegény miatt kellett mentőt hívni.


Kép forrása: KDKA

Bobot ezután gyorsan kórházba szállították, ahol miközben a műtétre várt, az összegyűltek gyorsan megtartották a félbe szakadt esküvőt. Amikor a pap is megérkezett, az ágyában fekvő vőlegény gyorsan közölte a bámészkodókkal, hogy nem az utolsó kenetet jött feladni, hanem két szerelmest egyesíteni.

Bob és Mary egyébként a Facebooknak köszönheti, hogy újra egymásra találtak. A pár legelőször 36 évvel ezelőtt találkozott, ám akkor kapcsolatuk nem bizonyult elég erősnek, hogy egymás mellett maradjanak. Közel három évtized után, a közösségi szájton találtak újra egymásra, ahol először csak beszélgettek, majd elhatározták, hogy újra megpróbálják.

Bobot azóta sikeresen megműtötték, most lábadozik, és ha meggyógyul Las Vegasba viszi újsütetű feleségét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik