Üzleti tippek

Hamarosan rajtol Vajna online kaszinója – a Zuglói Atlantisból

roulett (roulett, kaszinó, szerencsejáték, )
roulett (roulett, kaszinó, szerencsejáték, )

Napokon belül hárommilliónál is több helyszínről lehet legálisan kaszinózni, holott öt éve éppen a játékszenvedély veszélyeire és nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva szerelték le a nyerőgépeket 18 ezer helyen.

Az Orbán-kormány azóta mindent megtesz, hogy a félkarú rablók világában egy kormányhoz közel álló üzleti körhöz folyjon be a profit. Esetükben a másoknál üldözendőnek ítélt offshore környezet sem akadály- olvasható a HVG hetilap friss számában. A sokmilliárdos profitból más hazai vállalkozásnak nem is jut, csak a filmügyi kormánybiztos, Vajna cégeinek, valamint az Orbán Viktor kedvenc focicsapatát birtokló Garancsi István soproni, illetve a DVSC-t tulajdonló Szima Gábor debreceni kaszinójának. Közülük eddig csak Vajna kért és kapott lehetőséget online kaszinó szervezésére.

Hogyan épül fel a zuglói Atlantisban induló online kaszinó, milyen cégháló áll mögötte, kik, milyen feltételekkel vehetnek részt a játékban? Ki nyer a játékon, mennyit szakít az állam és milyen jogi aggályok kísérik a szerencsejáték-piac átszabását? Ha kíváncsiak a válaszokra, tegyék meg tétjeiket és olvassák el a cikket a HVG hetilapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik