Group of business people assembling jigsaw puzzle, team support and help concept
Üzleti tippek

Innomax Díj: megint keresik a legjobb innovációkat

24.hu
24.hu

2016. 10. 06. 17:44

Az Invitech Solutions három kategóriában hirdette meg a pályázatot: Business, InnoApps és Innomax nonprofit kategóriákban várják a cégek, fiatal fejlesztők, illetve civil szervezetek nevezését.
Korábban a témában:

Az innovációs kiírás fókuszában az idei évtől a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll. A teljes pályázati anyag az infokommunikációs megoldásszállító honlapján érhető el, a www.invitech.hu/innomax oldalon.

A szervezők idén a rekordévet jelentő 2015-ös évnél is több jelentkezőt várnak. Ennek oka, hogy maga a kiírás is egyszerűbbé és áttekinthetőbbé vált, de a részben nagyobb számú és értékesebb nyeremények is tovább növelhetik az érdeklődést.

Mártha Imre

A díj lényege, hogy felhívja a figyelmet a kreatív, innovatív, a gyorsan változó piaci körülmények között is helytálló cégekre, azaz teret és lehetőséget adjon a fejlődni képes vállalatoknak, hogy megmutassák magukat a szélesebb közvélemény előtt.

„Cégcsoportunk valamennyi dolgozója magyar állampolgár, munkánkkal a hazai infokommunikáció fejlődéséhez járulunk hozzá. Ezért mélyen hiszünk abban, hogy a leginnovatívabb ötlet és megoldás is hiábavaló, ha az nem járul hozzá az állampolgárok, a hazai közösségek életének jobbá, tartalmasabbá tételéhez. Meggyőződésünk, hogy a fejlődés nem lehet öncélú, a technika vívmányai az embereket kell, hogy szolgálják. Ezért az Innomax-pályázatra is olyan fejlesztéseket várunk, melyek célja, hogy jobbá tegye mindennapjainkat, személyes vagy üzleti világunkat” – hangsúlyozta Mártha Imre, az Invitel-csoport operatív főigazgatója.

Fejlesztések a felhőalapú energiafelügyelettől az interaktív atlaszig

A szervezők idén is változatos témájú pályázatokat várnak, a korábbi években a gazdaság és a civil szektor legkülönbözőbb területeiről érkeztek pályaművek. Innomax-díjat nyert már a többi között lakóházak felhőalapú energiafelügyeleti rendszere, közösségi bűnmegelőzési rendszer vagy hallássérültek társadalmi integrációját segítő átfogó informatikai megoldás.

A díjazott fejlesztések között szerepelt már interaktív anatómiai atlasz, GPS-alapú tehénpásztor-applikáció, és olyan nemes célok megvalósulását is segíthette a pályázat, mint a kamaszok lelki elsősegély-szolgálata vagy elveszett gyerekek felkutatása.

Az Innomax-kezdeményezés a sikeres pályázati rendszer mellett igazi üzleti klubbá nőtte ki magát az évek alatt. Az Invitech Solutions a rendkívül pozitív tapasztalatok alapján ezt a hagyományt is folytatni kívánja. Az angolszász mintára létrehozott klubban a szolgáltató vállalati ügyfelei év közben is találkozhatnak, eszmét cserélhetnek, miközben személyes és üzleti eredményességüket támogató előadás-sorozatokon vesznek részt.

Az Invitech Solutions Magyarország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs szolgáltatója. Az Invitel-csoporthoz tartozó társaság ügyfelei között közép- és nagyvállalatok, valamint közintézmények is megtalálhatóak, emellett a távközlési szektor több száz szereplője számára biztosít nagykereskedelmi szolgáltatásokat. A 20 éves tapasztalattal rendelkező cég jelenleg több mint 500 szakembert foglalkoztat, és mintegy 6000 partnerének nyújt informatikai-, adatközponti-, valamint felhőmegoldásokat, illetve adatátviteli és telekommunikációs szolgáltatásokat.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

US actress Sharon Stone arrives on May 21, 2013 for the screening of the film "Behind the Candelabra" presented in Competition at the 66th edition of the Cannes Film Festival in Cannes. Cannes, one of the world's top film festivals, opened on May 15 and will climax on May 26 with awards selected by a jury headed this year by Hollywood legend Steven Spielberg.     AFP PHOTO / LOIC VENANCE / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.