Üzleti tippek
Top view of team working on blueprint. High angle view of architects working on a construction project. Young group of people sitting in office and working together on a new project.

Így nyerhet még többet az innovációval – Ismét indul az Innomax Díj

24.hu
24.hu

2016. 10. 04. 18:24

Az Invitech Solutions október elejével ismét meghirdette az egyik legsikeresebb hazai innovációs pályázatot.
Korábban a témában:

Az Invitel-csoporton belül – a korábbi vállalati és nagykereskedelmi üzletág utódaként – július 1-vel létrehozott Invitech Solutions folytatja a cégcsoport hagyományait. Az immár hetedik alkalommal kiírt pályázat lényege, továbbra is az, hogy támogassa a hazai vállalatok innovációs törekvéseit, és felhívja a figyelmet e cégek példamutató eredményeire.

A 2009-ben alapított díjra három kategóriában – Business, InnoApps, Innomax nonprofit – is nevezni lehet. A teljes pályázati anyag elérhető a társaság honlapján, a www.invitech.hu/innomax oldalon.

A 2016-tól Invitech Innomax Díj néven továbbvitt pályázat nemcsak elnevezésében újul meg, de szellemiségében és szerkezetében is. A vezető infokommunikációs megoldásszállító szemlélete a pályázatban is visszaköszön, a kiírás fókuszában az idei évtől a mindannyiunk életét jobbá tévő, a közjót szolgáló innováció elősegítése áll.

További újdonság, hogy a „Business” kategóriában ettől az évtől cégmérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás elindulhat.

A kiírók az „InnoApps” kategóriában továbbra is a saját alkalmazást fejlesztő, 30 év alatti fiatalok jelentkezését várják, nyilvánosságot biztosítva nekik tehetségük megmutatásához és forrást további ötleteik megvalósításához.

Az Invitech Solutions fontosnak tartja a korszerű üzleti infokommunikáció elterjedését, és a pályázaton keresztül is támogatni kívánja a vállalatok és intézmények ez irányú innovációs törekvéseit, motiválni szeretné technológiai fejlesztéseiket. Húszéves szakmai tapasztalatot magáénak tudó cégünk a díjak odaítélésével is szeretné kifejezni elkötelezettségét a folyamatos megújulást elősegítő ötletek megvalósítása iránt – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel-csoport operatív főigazgatója.

A nonprofit kategóriában a kiosztható támogatások számának jelentős emelése mellett fontos változás, hogy az Invitech Solutions a hazai üzleti világ és a civil szféra közötti híd szerepét betöltő egyik legismertebb szervezet, a Magyar Adományozói Fórum (MAF) partneri együttműködésével bonyolítja le a kategória pályáztatását. A civil szervezetek mellett az oktatási intézmények jelentkezését is várják ebbe a kategóriába.

Developing programming and coding technologies. Website design. Programmer working in a software develop company office.
Legyél te a címlaposunk!
Mondd el véleményed és nyerj!
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Sexcrimes  Wild Things / wildthings   Year: 1998 - usa  Denise Richards, Matt Dillon   Director: John McNaughton
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.