Üzleti tippek

Ingyen wifit kapott a népszerű fürdőváros

FN24
FN24

2014. 05. 30. 08:11

Most már Hajdúszoboszló főterén is ingyenesen lehet internetezni. A szolgáltatást az Invitel biztosítja.

Korábban a témában:

Az info- és telekommunikációs vállalat tavaly több település forgalmas közterén épített ki vezeték nélküli internet-hozzáférést.

Elsőként tavaly szeptemberben Gödöllő főterén vált elérhetővé az Invitel_szabadon hálózat, majd ezt követte decemberben a veszprémi és a ceglédi, majd januárban a gyulai fejlesztés.

Invitel - Hajdúszoboszló (invitel, hajdúszoboszló,)Hajdúszoboszlón a felújított Hősök tere átadásával egy időben, május 29-étől indult el a köztéri wifi-szolgáltatás, amely hasznos segítség lehet a fürdővárosba látogató turisták számára is.

„A központi tér felújítását 2012-ben kezdtük meg, és az uniós forrásból megvalósult projekt eredményeként a belváros még szebb és vonzóbb lett. Ezentúl még több igényes eseményt tudunk Hajdúszoboszlón rendezni. Az ingyenes wifi segítségével pedig tovább erősödik a főtér közösségi szerepe, különösen a nyári időszakban” – mondta Vincze Ferenc, a település jegyzője.

„Az Invitel már évek óta jelen van a városban távközlési vállalatként. Társaságunk eddigi hálózatkorszerűsítései is a helyi igények minél magasabb szintű kielégítését célozták, legyen szó a digitális televíziózás bevezetéséről vagy a gyorsabb internetről. Az Invitel hálózatán mindemellett elérhetőek a hajdúszoboszlói városi televízió műsorai is” – összegezte Rozsnyai László regionális vezető.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.