Üzleti tippek

Átalakul az Euro RSCG

Szerkezeti változás történik május középétől az Euro RSCG budapesti irodájának vezetésében: Csurgó Balázs az Euro RSCG Budapest ügyvezető igazgatójaként, míg Piller Sándor a teljes Euro RSCG csoport vezérigazgatójaként vezeti tovább a céget.

A szerkezeti változást az Euro RSCG Budapest szolgáltatási körének további bővülése, illetve a cég 50%-os tulajdonában lévő Havas Digital Hungary Kft. megalakulása indokolta.

Piller Sándor, mint a zrt. igazgatósági tagja, 2000 óta ügyvezető igazgatói pozíciót látott el, míg Csurgó Balázs – aki 2003-ban csatlakozott az Euro RSCG Budapesthez – 2007-től a cég ügyvezető igazgató helyettese volt.

Az új menedzsment-struktúrában Piller Sándor vezérigazgatóként a csoport-szintű általános menedzsment funkciókért felel, azaz a pénzügyi, gazdasági, jogi, illetve adminisztratív vezetést végzi. Csurgó Balázs pedig, az Euro RSCG Budapest ügyvezetőjeként, az ügynökség teljes körű szakmai felügyeletéért felel, beleértve az ügyfélkapcsolati, stratégiai és kreatív munkát.

“A cég fejlődésével és az új leányvállalatunk megalakulásával jelentősen megnövekedtek az adminisztratív, gazdasági és jogi feladatok a vállalatirányításban. Azt gondolom, hogy ez az új struktúra lehetővé teszi, hogy mindenki azt a feladatot lássa el, amelyben a legtöbbet tudja nyújtani a cégcsoport sikereinek érdekében. Balázs évek óta a cég szakmai vezetője, előléptetésével ez most válik teljes körűvé.”- tette hozzá Piller Sándor, a cégcsoport vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik