Üzleti tippek

Gyakorlati tudás egy nap alatt

Tovább kellene bővülnie a vezetői szerepkörnek, szükség lenne a kommunikációs tréningek és az értékesítők továbbképzésének rendszeresítésére – legalábbis ilyen irányú készségfejlesztő programokat támogat a munkáltatók többsége egy közelmúltban készült felmérés szerint.

A hatékonyabb működést, a munkatársak szakmai fejlődését előremozdító, valamint azonnal használható gyakorlati tudást biztosító egynapos kompetenciafejlesztő programsorozat indul áprilisban – térítésmentesen. A DFT-Hungária programsorozata az egyetlen nap alatt megszerezhető kompetenciákat állítja középpontba, és jól definiálható és körülhatárolható programokon keresztül biztosítja a munkáltatók és munkavállalóik szakmai felkészültségét.

A 2010 áprilisában induló egynapos kompetenciafejlesztő programokon ismert szakemberek vezetésével olyan témák kerülnek terítékre, mint A kommunikációs rendszer működése a munkaszervezetben, Gerillamarketing. Hogyan csinál junk kommunikációt 0 forintból?, A munkavégzés 12 alaptörvénye, KET-Analízis, Time Management: Az idő hatékony uralása a munkában vagy éppen a Beszélő aláírások: munkatársak és ügyfelek aláírás-elemzésének lehetőségei. Az egynapos készségfejlesztő programokon minden munkaszervezetből egy fő térítésmentesen vehet részt.

A DFT-Hungária Felnőttképzési Intézmény egynapos kompetenciafejlesztő programsorozatáról bővebb információkat
a www.dft-hungaria.hu/egynaposprogramok oldalon olvashat vagy a 06-1-266-7601 telefonszámon kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik