Üzleti tippek

Mozgáskorlátozottakkal gerillázik a neo

Neo Partizans néven július közepén alakult a Neo Interactive új divíziója, melynek fő tevékenysége az interaktív gerillamarketing akciók kivitelezése. Az internetes bevetéseket végrehajtó „partizánok” mindnyájan mozgáskorlátozottak, akik távmunkában látják el a feladatukat.

A gazdasági recesszióban a – médiaköltéssel nem járó – alternatív marketingeszközök használatának igénye tovább erősödik a megrendelők részéről, ami indokolttá tette, hogy a neo ezt a tevékenységét a továbbiakban önálló területté szervezve, dedikált munkaerővel lássa el.

Az új munkatársak mindegyike hátrányos helyzetű, akik azonban az internet adta lehetőségeknek köszönhetően teljes értékű munkát tudnak végezni az ügynökségben. A távmunkahelyek létrehozására a digitális reklámügynökség pályázati pénzt is nyert, valamint a munka koordinálásához és minőségi végzéséhez fejlesztői egyedi programokat készítettek. A neo célja, hogy a kezdetben öt mozgáskorlátozottat foglalkoztató divíziót további, fogyatékkal élő munkatársakkal bővítse.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik