Üzleti tippek

Jól szerepelt az Esti Frizbi

Az előzetes várakozásokat is felülmúló nézettséget produkált az Esti Frizbi vasárnapi adása, mely a csatornaváltást követően első alkalommal jelentkezett a storytv műsorán.

A teljes lakosság körében több mint 540 ezren kapcsoltak Hajdú Péter Adrian Paullal, Tóth Verával, Mary Zsuzsival, Zalatnay Saroltával, Bangó Margittal és Ganxsta Zoleeval készített interjúira (RCH 546 643, RCH% 5,9; SHR% 4,5, AMR% 2,5), ami a teljes lakosság körében az ötödik helyet jelenti a műsornak.

A nem csak földi sugárzású csatornákkal ellátott háztartások körében még jobb eredményeket ért el az Esti Frizbi (RCH% 7,4, SHR% 5,7, AMR% 3,2), ami 4-5. helyet hozott a bulvár talkshownak.

„Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, hiszen a kábel 4+ célcsoportban megelőztük az atv-t, és a Viasat3 is csak az utolsó negyed órában tudta a storytv-t megelőzni. Biztosak vagyunk, hogy áprilisra, amikor még több háztartásban leszünk elérhetőek, az Esti Frizbi dobogós helyen lesz.” – mondta el Borsány-Gyenes András, a storytv programigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik