Üzleti tippek

Regionális központot nyitott a PHD Budapesten

Új regionális központot hozott létre Budapesten a PHD International. A brit médiaügynökség a PHD Hungary irodájában kezdte meg működését, de a két cég egymástól függetlenül tevékenykedik.

A PHD legújabb, Budapesten létesült regionális központja az EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióban a PHD International által az Egyesült Királyság és Németország területén már sikerrel elkezdett tevékenységet folytatja. Feladata, hogy meglévő regionális ügyfeleink tervezésének és újításainak megerősítésére koncentráljon, valamint új regionális üzleti lehetőségeket tárjon fel.

Az új üzletág a PHD Hungary budapesti irodájában kezdte meg működését 2008 decemberében Rupert Slade igazgatóval és Adam Nunn nemzetközi csoport ügyfélkapcsolati igazgatóval. Rupert Slade jelentős közép- és kelet európai tapasztalatokkal rendelkezik, ő volt korábban a varsói Initiative Media vezetője, legutóbb pedig Moszkvában igazgatta a MediaCom médiaügynökséget. Adam Nunn, az OMD International londoni képviseletétől jött, ahol kiemelt regionális ügyfeleket kezelt, így a nemzetközi ügyfélkezelésben szerzett tapasztalatait kamatoztatja a PHD-nél.

A PHD hazai csapatát is megerősítette két új vezető alkalmazásával Szekeres Beáta valamint Kovács Dóra személyében. Mindketten üzleti igazgatói beosztásba kerültek. Szekeres Beáta korábban többek között a Caratnál és az Universal Maccannél dolgozott, míg Kovács Dóra az MC Mediánál volt 10 évig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik