Üzleti tippek

Együttműködik a Sony Pictures és a TV2

Együttműködési megállapodást írt alá a TV2 és a Sony Pictures Television International (SPTI) a tévécsatornán a jövőben sugárzandó mozifilmekről és tv-sorozatokról.

A kereskedelmi csatorna legalább három évre szóló exkluzív szerződést kötött a Sony Picturesszel, amely korábban öt évig az RTL Klub partnere volt. Az RTL Klub ebben az esztendőben még használhatja az SPTI könyvtárát, de a premierfilmek már a konkurens csatornát illetik.

A megállapodás értelmében ősztől a nézők olyan mozifilmekkel találkozhatnak majd, mint a Pókember 2., A Da Vinci-kód, a Randiguru vagy Az 50 első randi. Ezenkívül a Sony Pictures néhány népszerű tévésorozata is a TV2-n lesz látható.

„Örömömre szolgál, hogy a Sony Pictures Television Internationallel kötött megállapodásnak köszönhetően a következő három évben a TV2 filmkínálatát bővítik majd a közelmúlt mozisikerei. Ezzel még egy – hatalmas – lépéssel közelebb kerültünk piacvezetői törekvéseink megvalósításához” – fogalmazott az együttműködés kapcsán Várdy Zoltán, a kereskedelmi csatorna vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik