Üzleti tippek

Magyar vezető a Weber Shandwicknél

A budapesti iroda lett a Weber Shandwick közép-kelet-európai régiójának szakmai központja.

A Weber Shandwick tizenöt országot magába foglaló közép-kelet-európai régiójának tevékenységét a jövőben Dr. Szűcs Ervin irányítja. A kommunikációs tanácsadó ügynöksége budapesti irodájának jelenlegi vezetőjét magyarországi feladatkörének megtartása mellett közép-kelet-európai ügyvezető igazgatóvá, a cég kontinentális európai vezetőségének tagjává nevezték ki.

Szűcs feladata, hogy a régióban – Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, Macedóniában, Lengyelországban, Horvátországban, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Szerbiában, Montenegróban, Lettországban, Litvániában és Észtországban – összehangolja a cég tevékenységét.

A Weber Shandwick – a McCann World Grouppal történő együttműködés révén – 2006-ban 10 új irodát nyitott a régióban, ezzel létrehozva a legnagyobb lefedettségű PR-ügynökségi hálózatot Közép-Kelet-Európában. A terjeszkedés kívánta meg, hogy a vállalat új pozíciót hozzon létre a régióban. A kinevezéssel egyben a magyarországi iroda lett a régió szakmai központja is – tudatta lapunkkal a társaság.

A szakember 2000 óta vezeti a Weber Shandwick budapesti irodáját. Azt megelőzően az Iridium globális műholdas telefontársaság magyarországi képviselője. 1992-1996 között Magyarország washingtoni nagykövetségén dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik