Üzleti tippek

Átadták az idei Üzlet&Siker Minősített Vállalkozás díjakat

2005. november 25-én az Iparművészeti Múzeumban megrendezésre került Üzlet&Siker Gála 2005., melynek keretében átadták az idei Minősített Vállalkozás díjakat. A díjazottak kitüntetésére rendezett gálán a fődíj mellett, 9 különdíj és 18 Minősített Vállalkozás díj került kiosztásra. A fődíjat Dióssy Gábor a GKM államtitkára adta át.


 


Díjazottak

Fődíjas:
metaloBox Kft.

Különdíjas cégek:
WETEX Kft.
Alkotó Pannon Kft.
Csiki-Bege Kft.
e-Corvina Kft.
Profikomp Kft.
Unitef ’83  Rt.
Comptech Kft
Gravoform Kft
Magyarmet Finomöntöde Bt.

Minősített cégek:
Jászautó Kft.
Stettner Kft.
CPH Kft.
GUMI-PROFI Kft.
Alveola Cosmetic Kft.
MIXVILL KFT
4D SOFT Kft.
ARCHICO Kft.
Telemax GSM Szerviz Kft.
Pannon-Work Rt.
X-Rent Kft.
hat Reklám Kft.
INOX Kft.
ALBA-FRAME ABLAKGYÁRTÓ KFT
A. R. Hungária Rt.
Grow Group Palánta Kft
Agrofeed Kereskedelmi Kft
PROTECTA Kft.

Az Üzlet&Siker kis- és középvállalkozói magazin negyedik alkalommal írta ki az Ü&S Minősített Vállalkozása pályázatát melynek célja elismerni – a gazdasági adatok mellett – a vállalatok innovációs készségét és versenyképességét.
A pályázat kereskedelem, szolgáltatás és termelés kategóriában került kiírásra, olyan vállalatok számára, akik éves nettó árbevétele 100 millió és 5 milliárd forint közé esik. Ebben az évben minden eddiginél több, mintegy 200 pályázat érkezett.


Kiegészült szolgáltatás


Míg 2004-ig kizárólag pénzügyi eredmények alapján kerültek elbírálásra a jelentkező cégek, addig az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozás pályázat 2005-ben új, egyedülálló szolgáltatással egészült ki. Az IQ Consultinggal együttműködve egy, az EU-ban használt informatikai modell alapján készült, webes felületen megjelenő kérdőívet töltöttek ki a vállalkozások, melyből egy CDP-nek nevezett, Nyugat-Európában már kipróbált vállalkozásauditáló szoftver egyedi, a pályázó cégekre adaptált, 20 oldalas versenyképességi tanulmányt készített.


Számszerűsített versenyképesség


Az így elkészült versenyképességi gyorsaudit segítségével számszerűsítve mérhetők a vállalkozás tartós versenyképességét erősítő, illetve gátló szervezeti tényezők. Az audit számszerűsített visszacsatolást ad a vállalat versenyképességére, innovativitására vonatkozóan, valamint változtatási javaslatokat fogalmaz meg a cégek számára.

A tanulmányt minden kérdőívet kitöltő vállalkozás megkapta, és a legkiválóbb indexszel rendelkező vállalkozások nyerték el az Üzlet&Siker Minősített Vállalkozása díjat. A fődíjat Dióssy Gábor a GKM államtitkára adta át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik