Üzleti tippek

A Vendégváró az eFestival kategóriagyőztese

Első díjas lett a www.vendegvaro.hu turisztikai portál az eFestival multimédia-versenyének közérdekű információszolgáltatás kategóriájában.

Az elismerést a magyarországi online- és multimédia-szakma digitális tartalomfejlesztési gyakorlatát bemutató eFestival 2005 Gálán adták át.

Az eFestival a hazai digitális kultúra fejlesztése érdekében indult kezdeményezés, amely az online- és a multimédia-szakma seregszemléje, egyben megmérettetésének fóruma is. Célja, hogy minél több minőségi magyar tartalom kerüljön a hazai és külföldi felhasználókhoz.

A versenyen a következő kategóriákban lehetett indulni: a magyar kulturális örökség digitális megőrzése; elektronikus kereskedelem; mindennapjaink informatikája; eLearning; eSzórakozás és közérdekű információszolgáltatás. Ez utóbbi kategóriában kapott első díjat a Vendégváró, a Well-PRess Kiadó Kft. által működtetett honlap, megelőzve a kormányzati portált, valamint a Magyar Rádió portálját.

Az eFestival győztesei közül választja ki a Magyar Tartalomipari Szövetség azokat a pályaműveket, amelyek az Európai Kiválóság a Multimédiában Díjért (European Seal of Excellence) versenyezhetnek tovább. A Vendégváró 2005-ben már elnyerte ez utóbbi nemzetközi verseny aranyérmét is – áll a kiadó közleményében. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik