Üzleti tippek

Új TOPCALL megoldás faxon érkezett megrendelések feldolgozására

A TOPCALL, a DICOM csoport tagja nemrég mutatta be új megoldását a faxon bejövő vevői megrendelések feldolgozására emberi beavatkozás nélkül, automatikus és azonnali elektronikus adat-kiolvasással és integrálással a felhasználó S

A folyamatosan növekvő eredményességi és költség-hatékonysági elvárásokkal párhuzamosan a közép-és nagyvállalatok egyre erősödő igénye az automatikus adatfeldolgozás és -kezelés.
A TOPCALL FaxConnect for Order megoldás révén a faxon küldött és eddig manuálisan feldolgozott papír alapú megrendelések adat-kiolvasása és a kinyert adatok illetve információk SAP-rendszerbe történő bevitele elektronikus úton, teljesen automatizáltan megy végbe.
Még ha a küldő fél nem is képes elektronikus adatcserére, a TOPCALL megoldás felhasználója akkor is elektronikusan indíthatja SAP üzleti folyamatait, kiváltva ezzel a lassú és hibákkal teli emberi beavatkozást.
Az előzetesen rögzített rendelési adatok és az eredeti dokumentumok központilag áttekinthetők az SAP környezetben.
A kézi adatfeldolgozás kiküszöbölésével még a nagy mennyiségű vevői igények is könnyebben kezelhetők, a rendelések „átfutási ideje” minimálisra csökken, miközben az adatvesztés lehetősége kizárt.

A megrendelések intelligens bevitele és az SAP-rendszerhez rendelt teljes integrációja elősegíti a vállalatok dokumentum-feldolgozási folyamatainak optimalizálását, a biztonságos adatkezelést, kiküszöböli a manuális adatfeldolgozáskor fellépő hibákat és csökkenti a vállalati költségeket.

A TOPCALL Magyarország Kft. kidolgozott demója egyszerűen és érthetően mutatja be, hogy hogyan válik egy sima faxgépen elküldött megrendelés ’SAP Order’-ré. A meggyőző demo segíthet a vállalatok informatikai és üzletfejlesztési vezetőinek, hogy újragondolják jól működő SAP megoldásaik leggyengébb láncszemét, az adatok kezdetleges kézi bevitelét.


TOPCALL Magyarország Kft
1149. Budapest, Róna u. 120-122.
Tel: (06-1) 273-0825
E-mail: info@topcall.hu
Web: www.topcall.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik