Pénzügy

Játékból derül ki, mennyire kedvez a CSOK a módosaknak

24.hu
24.hu

2016. 02. 22. 12:02

Korábban a témában:

Lakj okosan címmel a Habitat for Humanity online játékkal rukkolt ki, amely azt a célt szolgálja, hogy mindenki megtudhassa, mennyi állami támogatást kaphat 2016-ban lakhatásra, és hogy azzal is tisztába kerüljön, más jövedelmi helyzetű emberek mennyit rakhatnak zsebre a juttatásokból. Aki játszik, az könnyebben megértheti, ki jogosult pl. a családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) igénybevételére, és hogy pl. kinek járhat adósságcsökkentési támogatás.

A választható karakterek, 3 szegényebb és három módosabb család személyre is szabhatóak. A Habitat szerint az eredmény meglepő lesz. Próbálja ki!

Korábbi cikkeinkben már írtunk arról, hogy a januártól hatályba lépett CSOK hogyan kedvez a módosabbaknak, és hogy ezen mennyit érősítettek a februártól érvénybe lépett változtatások, illetve hogy kik lettek azok, akik milliókat veszthettek.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

NGM: 92,2 milliárd forint államháztartási többlet januárban
Budapest, 2014. május 20.
Személyijövedelemadó-bevallásokat adnak fel a budapesti 62-es postán 2014. május 20-án. Ma éjfélkor lejár a bevallás benyújtásának és az adó megfizetésének határideje.
MTI Fotó: Marjai JánosA csütörtök nagyon fontos határidő