Pénzügy

Kocsmai balhéi voltak a Quaestor kamu-vezérigazgatójának

Nem egy alkalommal vett részt kocsmai verekedésben Orgován Béla, aki alig egy-két napig volt a Quaestor vezérigazgatója. Verekedett, késelt a falusi kocsmában.

A Blikk írja: Orgován Béla a tápióbicskei Csőrös kocsmába járt bandázni. 2002 nyarán itt támadt rá baseballütővel egy helyi vállalkozó, G. Ferenc, és ütni-verni kezdte. “Iszonyú nagy verést kapott, alaposan helybenhagyták. G. Ferencben emberére akadt. Az sem volt kis darab, ráadásul a nagybátyja valami rendőri vezető volt” – mondta a lapnak az ivó egyik törzsvendége. “A bunyó kezdett elfajulni, ám ekkor ért oda egy a Köztársasági Őrezrednél dolgozó rendőr, U. Károly, aki – hogy megfékezze G.-t – figyelmeztető lövést adott le a levegőbe. A vállalkozó – aki egy államtitkár veje – bepattant a kocsiba, és gázt adott. Közben elsodorta a rendőrt, akinek véletlenül elsült a fegyvere, és eltalálta őt” – írja a bulvárlap.

Egy másik alkalommal – két évvel később – egy ismerőse nem köszönt Orgován Bélának a kocsmában, aki ezért megszúrta. Az ittas Orgován a kést ismerőse hónaljába döfte. Ezért a tettéért kapott 4 év 3 hónap börtönt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik