Pénzügy

Fantasztikus ajánlatokkal bombáznak a bankok

bank(430x286).jpg (bank)
bank(430x286).jpg (bank)

Aki lakást szeretne venni, az most igazán örülhet – már nem ritka az 5 százalék alatti teljes hiteldíjas kölcsön sem. Közben egyre hosszabb a futamidő.

Nagy árat fizethetünk

Úgy tűnik, nem igaz az a kormányzati vád, hogy a bankok ne akarnának hitelezni. A lakáshitelt legalábbis úgy tűnik, nagyon tolnák. És egyre hosszabb futamidőkkel. Ami ugyan kisebb havi törlesztőrészletet jelent, de összességében nagyobb visszafizetendőt.

A legjobb lakáshitel-ajánlatok

A legolcsóbb lakáshitelek azok számára érhetőek el, akik (legálisan) jól keresnek, folyószámlával rendelkeznek az adott banknál, és több banki terméket is igénybe vesznek – derül ki az Azénpénzem.hu áttekintéséből. Sőt, náluk akár az induló költségektől is eltekintenek.

A legalacsonyabb kedvezményes hiteldíj most 3,45 százalék (ugyanez nem kedvezményesben 4,65 százalék), a legnagyobb elérhető kamatkedvezmény pedig 2,5 százalék.

Ha kíváncsi, melyik banknál találja ezeket, kattintson!

A portál arra figyelmeztet, hogy ha a bank által kért feltételekből később a futamidő folyamán valami nem teljesül, (például az ügyfél máshová viszi át a folyószámláját) akkor megvonhatják az engedményeket. Szóval ezt is érdemes figyelembe venni az elköteleződés előtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik