Pénzügy

Állásbörze a Műegyetemen

Európa harmadik és a közép-európai régió legnagyobb, legrangosabb állásbörzéje a műegyetemi, minden évben közel kétszáz kiállítóval. A börze legfőbb erénye éppen ezért az, hogy megteremti a műszaki, az informatikai, a gazdasági, a pénzügyi és a természettudományi képzésben részt vevő végzős hallgatók és frissdiplomások, illetve az őket alkalmazni kívánó cégek közötti kapcsolat felvételének lehetőségét.

Az idei őszi Műegyetemi Állásbörzét november 13-14-én, a hagyományoknak megfelelően a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) központi épületében rendezik meg. A fiatal szakembereket kereső vállalatok itt egyszerűen és költséghatékonyan felkutathatják a nekik tetsző szakembereket, de a várhatóan tízezret is elérő számú látogató, jelentkező közül könnyedén válogathatnak is.


Már 17. éve működő állásmustrát 3 hetes felkészítő programsorozat előzi meg. A BME hallgatói mellett a többi budapesti felsőoktatási intézményből, vidékről és a határainkon túlról is várják a végzősöket, fiatal diplomásokat. Az ünnepélyes megnyitó november 13-án lesz, 9.30-kor, amelyen beszédet mond dr. Lamperth Mónika szociális és munkaügyi miniszter is.


Az állásbörze honlapján megtekinthető a résztvevő cégek listája, részletes információkkal a potenciális munkaadókról, állásokról, követelményekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik