Pénzügy

Közigazgatási területen erősít az AAM

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. vezetése a vállalat közigazgatásért felelős menedzserének nevezte ki Bojta Jánost.

Az 52 éves szakember korábban a KDBR Consulting Kft. tulajdonos-ügyvezetője és vezető tanácsadója volt, amelyet az AAM 2005 decemberében vásárolt fel.

A villamosmérnöki végzettséggel rendelkező Bojta János elsősorban közigazgatási szakterületen szerzett hírnevet. A szakember a KDBR vezetőjeként számos jelentős államigazgatási projektben – többek között a Miniszterelnöki Hivatal részére végzett tevékenységelemzési és irányításszervezési munkákban, a Munkaerő-piaci Alap (MPA) pénzügyi rendszerének elemzésében és az Egységes Magyar Munkaügy Adatbázis (EMMA) megvalósíthatósági tanulmányának elkészítésében – vett részt. Nevéhez fűződik a Központi Kormányzati Irányítási modell megtervezése, a Közigazgatási Projektmenedzsment Közmű stratégiájának elkészítése, melyeket a Kopint-Datorg Rt. megbízásából készített a Miniszterelnöki Hivatal részére.

Bojta János tagja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének, az Informatikai Vállalkozások Szövetségének, valamint elnökségi tagja a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Tanácsadási Szakmai Osztályának.

Májustól a szakember az AAM-nél közigazgatási program- és projektmenedzsment, valamint minőségbiztosítás szakterületeken tevékenykedik, továbbá informatikai rendszerek megvalósításáért és stratégiai változások kezeléséért felel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik