Gazdaság

Egy osztrák síhotel is a Mészáros-cégbirodalom része?

meszaros-lorinc(1)(210x140).jpg (Array)
meszaros-lorinc(1)(210x140).jpg (Array)

Az Orbán Viktor kormányfő jó barátjának tartott felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc érdekeltsége lett pár héttel ezelőtt az Opimus és a Konzum, pár napja azt derítette ki az Index, hogy az Opimusnak van egy osztrák szállodája, a muraui Relax Resort. Most pedig arra bukkantak rá, hogy attól a szállodától pár száz méterre van egy eddig “nem kommunikált másik, hozzá köthető osztrák” síhotel is.

A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Ferient annak ellenére nem nehéz összekapcsolni Mészárossal, hogy ennek nincs különösebb nyoma a hírekben. A szálloda honlapján ugyanis ugyanannak az osztrák cégnek az elérhetősége van megadva, mint a már ismert helyi hotel honlapján. A neve RELAX Gastro & Hotel GmbH

írja a portál.

A lap hivatkozik egy osztrák cégismertető honlapra, mely szerint ezt a vállalkozást tavaly novemberben hozták létre, a tevékenysége pedig “a háromcsillagos Ferienhotel és a négycsillagos Relax-Resort hotelek vezetése Kreischbergben”.

Az osztrák cég tulajdonosa 100 százalékban a magyar Hunguest Hotels Zrt., ügyvezetője a lap szerint a Mészáros-féle hazai szállodabizniszekből ismert Schmidl Péter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik