Élet-Stílus

Poénból férfi hormonnal turbózta fel kollégánője ételeit egy kínai férfi

A nő azután fordult orvoshoz, hogy mélyülni kezdett a hangja, és szőrösödni kezdett.

Egy évig tartó börtönbüntetésre ítéltek Kínában egy férfit, aki fél éven át férfi növekedési hormont csempészett egyik női munkatársa ételébe – jelentette a Global Times című kínai lap. A csak Zhou vezetéknéven azonosított férfit elsőfokon májusban ítélték egy év börtönre szándékos testi sértés vádjával. Egy fellebbviteli bíróság most ezt a döntést helyben hagyta.

Az augusztusban kezdődött másodfokú tárgyalás alatt Zhou kitartott amellett, hogy ő csak megviccelte kolléganőjét, és szerinte csak vitaminokat rakott a nő ételébe. Elmondása szerint ezt azért tette, mert „kifigurázott, amikor vitaminokat szedtem paraziták ellen”. Ezért vitaminokat „kezdtem adni az ételébe és italaiba”.

A Cao nevű a bíróság előtt elmondta: 2015 áprilisában kezdett el furcsa ízt érezni az ételeiben és italaiban, de nem igazán foglalkozott vele. Akkor tudta meg, mi lehet a furcsa íz, amikor egyik munkatársa egy üzenetben közölte vele, hogy Zhou nagyjából fél éve szteroidokat rak az ételébe.

A nő azután fordult orvoshoz, hogy észrevette, mélyülni kezdett a hangja, valamint gyanúsan nőni kezdett a testszőrzete. Majd 2015 novemberében feljelentést tett a férfi ellen, akiről szeptemberben biztonsági kamerás felvétel készült, ahogy egy fiolából valamilyen folyadékot önt a nő ételére.

Az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy Cao súlyos májkárosodást szenvedett a neki adott metiltesztoszterontól, amit doppingoló sportolók is szoktak használni teljesítménynövelésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik