Élet-Stílus

Angliában megalkották a gyógysört, ami embertömegek életét könnyítheti meg

Még mielőtt valaki azt gondolná, hogy a gyógysör most is csak egy vicces kifejezés arra, hogy hogyan lehet a leggyorsabban enyhíteni a másnapos fájdalmakat, nos, annak tévednie kell. Most ugyanis egy a szó szoros értelmében bett gyógysörről lesz, amely nagyon sok embernek könnyítheti meg a mindennapjait.

Az enyhébb menopauzás tünetek rengeteg nő életét keserítik meg szinte észrevétlenül. A fáradékonyság, a hirtelen hangulatváltozás, valamint az alvászavarok mind olyan dolgok, amelyekkel együtt lehet élni, de hosszútávon nagyban rontják az életminőséget.

Ennek vethet most véget az angliai Portsmouth Brewery sörfőzde, amelynek a vezérigazgatója, Joanne Francis azt állítja, hogy a legújabb sörük segít a nőknek, hogy elviselhetőbbek legyenek a változókori évek.

Hosszú évekbe tellett mire sikerült megvalósítanunk ezt az ötletet a piacon, de végül sikerült. A Libeeration megalkotása előtt rengeteget konzultáltunk szakértőkkel, ennek megfelelően kiválogattuk azokat az alapanyagokat, amelyek hatása a legjobban segítheti a menopauzás panaszokkal küzdőket.

– mondta Francis.

Fotó: Portsmouth Brewery

A főzde a recept véglegesítése előtt gyógyszerészekkel is egyeztetett, hogy a sörbe ne kerülhessenek olyan alkotóelemek, amelyek nem alkalmazhatók együtt bizonyos menopauzás készítményekkel, mivel ahogy mondják: a nők egészsége a legfontosabb.

Kiemelt kép: thinkstockphotos.com

Konbini

Ajánlott videó

Olvasói sztorik