Élet-Stílus

Gwyneth Paltrow az iszapos meztelenkedés után újra felült a bizarr szex-vonatra

A világ egyik leggyűlöltebb celebének is megválasztott Gwyneth Paltrow úgy látszik, hogy kezd elindulni egy olyan úton, ami egyenesen a trashbulvár legmélyebb bugyraiba vezet.

Ennek persze inkább örülni kell, mintsem siránkozni, hiszen ha Paltrow nem ebbe az irányba megy, akkor nem kaptuk volna meg ezt a szexi saras címlapot sem, amellyel a saját induló újságját akarta népszerűsíteni.

Az egyik legfrissebb hír a celeb házatájáról, hogy az új iránynak megfelelően teljesen felesleges és nem utolsósorban nevetséges dolgokhoz kezdte a nevét adni.

Nagyon úgy néz ki ugyanis, hogy a színésznő a jövőben szexport és vámpír elleni szereket fog árulni.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a rajongóknak mennyire fog bejönni az új arculat, de innen már csak egy lépés az alufóliacsákós szubkultúra.

A Los Angelesben elindított Goop Lab (hasonlóan a fent említett újság nevéhez) magas minőségben próbál meg előállítani alternatív szereket, amelyek, ha minden igaz, segítenek megőrízni az egészséget. Az üzlet vezetője, Heather Taylor a The Guardian-nak elmondta, hogy a Goop Lab termékei csak és kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, semmi olyat nem forgalmaznak, amely valamilyen módon káros lehet a testre.

A termékek között elérhetők lesznek a már fent említett bizarr nevű szerek is. A leírásból kiderül, hogy a Paltrow-féle szexpor valamiféle ehető formula lesz, amely megnyújtja és kiegészíti a szexuális energiát (?!), a vámpíros szerről egyelőre sokkal kevesebbet lehet tudni, csak annyi világos, hogy egyfajta gem elixír lesz, amely azért lesz felelős, hogy a tested és a lelked harmónikusan működhessen együtt.

Mirror

Ajánlott videó

Olvasói sztorik