Szórakozás

Gwyneth Paltrow: „Apám azt mondta, seggfej vagyok”

Interjút készítettek Gwyneth Paltrow-val a Harper's Bazaar október 18-án megjelenő számába, amiből többek között kiderül, hogy édesapja egyik mondata volt rá a legnagyobb hatással, és hogy nem szeretne hiteltelen lenni azzal, hogy életmódmagazinjában mindennel - különösebb hozzáértés nélkül - foglalkozik.

Paltrow márciusban jelentette be, hogy visszavonul a színészkedéstől, és inkább minden erejével a Goop névre hallgató online életmódmagazinjával foglalkozik. Az oldalhoz tartozik egy webshop, amiért elég sokszor megkapta a magáét: előfordult például olyan, hogy egy több tízezer forintba kerülő, egyébként teljesen hétköznapi fehér pólóról állította, hogy azt bizony mindenkinek meg kell vennie.

A mostani interjút Samantha Bee komikus készítette, aki – lévén Paltrow elég nyilvánosan éli az életét – arra volt kíváncsi, hogy miként dolgozza fel azt, amikor az emberek negatív dolgokat mondanak róla.
Eleinte minden héten kaptam egy összesítést arról, hogy mik jelentek meg rólam az adott héten. A kezdetekkor ezek csak szépek és jók voltak, de hamar megváltozott: az emberek elkezdték kritizálni azt, hogy hol vacsorázom, kivel randizom és milyen filmet nézek. Arra gondoltam, ez nem lesz igazán kedvező hatással a fejlődésemre
– mondta Paltrow.
Kiderült az is, hogy a volt színésznő édesapja azzal segített neki és testvérének, hogy megadta nekik a felnőttléthez szükséges készségeket, és megtanította őket arra, hogyan tegyék fel a megfelelő kérdéseket. Édesanyja is tanácsokkal látta el.
Emlékszem, egyszer nagyon szomorú voltam, amikor elkezdtem színészkedni, és nem kaptam meg egy szerepet. Anyukám azt mondta, azért nem kaptam meg, mert azt nem nekem szánták, eljön majd az én időm
– mondta. Elárulta azt is, ha vásárolni megy a gyerekeivel, vagy csak egyszerűen leugrik a piacra, néhány ember megállítja egy közös fotó erejéig, de egyáltalán nem zavaró mennyiségű.

bona nit des de les muntanyes de Barcelona. Poma, Moisès i jo ❤️

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép, 2016. Máj 29., 12:10 PDT

Természetesen szó esett a sokat kritizált Goopról is, amivel kapcsolatban Paltrow elmondta, a fő inspirációt azok az emberek szolgáltatják hozzá, akik más szemszögből látják a világot, és egyre jobban kitolják a korlátaikat.
Kis csapattal dolgoznak, így nem vesznek észre mindent, de (szerencsére) egész nap csörög a telefon, az emberek ugyanis szeretnek témákat ajánlani.
Egyre többen kérik számon tőlük, hogy miért nem foglalkoznak az oldalon többet wellnesstermékekkel – ezzel kapcsolatban kiderül, hogy nem szeretnének hiteltelennek tűnni: igyekeznek minél több területet felölelni a Goopon, de mindezt úgy, hogy közben a hitelességüket is megőrizzék.
Fontos: Paltrow semmire sem tud gondolni, ha rendetlenség van körülötte, nem utazik el úgy otthonról, hogy nincs kimosva a szennyes, és nem alszik el mosatlan edényekkel a konyhában.
Chris Martin exfeleségét megkérdezték arról is, mondtak-e neki valaha olyat, ami teljesen megváltoztatott nála valamit. Egy 15 évvel ezelőtti eset jutott eszébe, amikor éppen Oscar-szezon volt, ő pedig eléggé biztos volt a dolgában, és kicsit túlságosan el is szállt. Egy este az édesapjával üldögéltek, amikor azt mondta neki, hogy kezd furcsán viselkedni, és egy seggfej. Akkor ez eléggé pusztítóan hatott a színésznőre, de később rájött, hogy a legjobb dolog volt, ami vele történhetett.
Ez a különbség aközött, hogy egy olyan személytől kapsz kritikát, akit a világon mindennél jobban szeretsz, vagy egy teljesen ismeretlentől az interneten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik