Élet-Stílus

Kiakadtak a brit falusiak a határban tartott „perverz” szexfesztivál miatt

Több százan érkeznek a kis angliai településhez, hogy kiéljék legtitkosabb vágyaikat. A környékbeliek nem örülnek.

Pénteken kezdődik a Londontól alig 50 kilométernyire található Royal Tunbridge Wells település mellett tartott Flamefest fesztivál, és a helyiek nem igazán örülnek. A brit sajtóban csak szexfesztiválként emlegetett esemény ugyanis a zene és a buli mellett leginkább az erotika, és annak is „kemény” fajtája köré épül.

„Ez nem olyan dolog, amit szívesen látunk” – jelentette ki a 42 éves Dave Peters. Míg Chris Herbert már sokkal egyértelműbben fogalmazott: „Nem akarjuk, hogy egy csomó perverz foglalja el a városunkat”.

A helyi önkormányzat egyik tagja elmondta, hogy sok panasz érkezett hozzá a fesztivál miatt. „Nem vagyok prűd, de ez rossz hely ilyesmire” – jelentette ki Dianne Hill. Aki leginkább a közlekedési problémák miatt aggodalmaskodott. És a nagy zaj miatt.

A szervezők az aggodalmakra válaszolva igyekeztek megnyugtatni az embereket, hogy a feszivál erotikus részét olyan helyeken fogják tartani, ahol senki sem zavar, és ahova kívülről nem lehet belátni. A szex és a meztelenkedés egy körbekerített, a kíváncsi tekintetek elől lezárt területen fog zajlani, és a helyieknek nem kell attól tartani, hogy olyasmit láthatnak, amit nem szeretnének.

(A kiemelt fénykép illusztráció. Fotó:Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik