Élet-Stílus

Végre megtudtuk, milyen cicik érdeklik a pornókedvelőket

Egy igazán fontos felmérés!

Régóta tudjuk, hogy a PornHub statisztikusai végzik a világ legizgalmasabb adatbányász-tevékenységét. Mi sem igazolja jobban ezt a tényt, mint hogy legfrissebb kutatásuk témája…

.

.

.

.

.

a cici.

Egészen pontosan azt térképezték fel a legnagyobb pornósite tudósai, hogy mi érdekli a felhasználóikat a mellekkel kapcsolatban, és hogy milyen típusú ciciket preferálnak. Ami biztos: naponta több millióan ütik be a Pornhub keresőjébe a mell / cici szavakat.

Mire keresnek?

A mellvonatkozású keresések között a top 5 így néz ki:

  1. Nagy cicik
  2. Nagy mellek
  3. Hatalmas cicik
  4. Nagy természetes cicik
  5. Mellek.

Az első tíz legnépszerűbb keresés között megtalálhatjuk a „nagy japán ciciket” és az „ázsiai nagy ciciket” is, és a nagymellű milf is a legkeresettebb kifejezések között van.

További fontos megállapítások:

  • A nagy mellekre körülbelül tízszer annyian keresnek egy átlagos napon, mint a kicsikre, ugyanakkor a kisebb mellméret iránti érdeklődés növekedő tendenciát mutat.
  • A természetes keblekre ötször annyian keresnek a pornótartalmak között, mint a műmellekre.
  • Nem túl nagy meglepetés: jellemzően inkább a férfiak keresnek a mellekkel kapcsolatos anyagokra és a nagy keblekre is.
  • A cicis tartalmak iránt legnagyobb arányban Nigéria, Finnország, az Egyesült Királyság és USA pornókedvelői érdeklődnek, Peru, Brazília és Argentína internetezőire jellemző a legkevésbé, hogy ilyen témájú kereséseket indítanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik