Élet-Stílus

A legnagyobb pornóoldal most az időseknek kedveskedik

Felvilágosítás – nem csak az interneten!

Attól, hogy valaki élete jelentős részét már leélte, még nem jelenti azt, hogy árt neki egy kis szexuális felvilágosítás. Ez nem a mi véleményünk, hanem a világ legnagyobb pornóoldalánál dolgozó ötletgazdáké, akik oktatófilmet készítettek – kifejezetten az idősek számára.

Az Old School nevű felvilágosító film megalkotása azért is fontos volt, mert a felmérések szerint a nemi úton terjedő betegségek egyre gyakrabban jelennek meg idősek otthonában. Az ilyen intézményekben összemelegedő párok (mit sem aggódva a nem kívánt terhesség bekövetkezésétől) nem védekeznek – így a szexuális úton terjedő betegségeknek nincs, ami megálljt parancsoljon.

A PornHub ezért leforgatta az említett tizenöt perces alkotást Nina Hartley pornósztár és felvilágosításban jártas szakember főszereplésével. Hogy mindenki biztosan meg tudja nézni az oktatófilmet, a PornHub azokra az idősekre is gondolt, akik még (?) nem használnak internetet, és

VHS-en is kiadták az oktatófilmet.

(Igen, az a régi videókazetta, amit vissza kellett tekerni, mielőtt visszavittük a tékába.)

A felvilágosítás nem minden: a célcsoport tagjai Nina Hartley jóvoltából megismerhetnek néhány kímélőbb – azaz kevésbé mozgásigényes – pozitúrát is. Nézzük a film teaserét beharangozóját!

(adweek)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik