Élet-Stílus

22 éves évfordulóját ünnepli a Down-szindrómás házaspár

Nem volt egyszerű dolga a ma 45 éves Maryanne és 59 éves Tommy Pillingnek. Amikor több mint két évtizede összeházasodtak a párnak rengeteg kihívással, sőt kritikával, kellett szembenéznie, hiszen mindketten Down-szindrómával születtek – írja a People.

Fotó: Facebook

A fiatalok egy tanulási nehézségekkel küzdő embereknek segítséget nyújtó központban ismerkedtek meg egymással. Tommy 18 hónap után, egy automatából vásárolt játékgyűrűvel kérte meg szíve választottjának kezét, miután leendő anyósa áldását adta a frigyre.

Életem legboldogabb napja volt, amikor az esküvőnket tartottuk. Valósággal sokkolt, amikor Tommy megkérte a kezem, de gondolkodás nélkül igent mondtam. Mi ketten sohasem veszekszünk, imádom a férjemet, ő a legjobb barátom

– jelentette ki Maryanne.

Igaz, eleinte édesanyját többen is támadták, amiért belement az esküvőbe, de a szerelmesek bebizonyították, hogy a kritikusaik tévednek – mondta a People-nek Linda Newman, Maryanne testvére. Azt állítja, feleség és férj kapcsolata ma erősebb, mint valaha.

Fotó: Facebook

A szerelmük gyengéd, a kölcsönös tiszteletre épül és tökéletesen őszinte

–  fogalmazott Linda. A párral egyébként akkor ismerkedett meg a világ, amikor közzé tette a történetüket a Facebookon. Hirtelen több ezer rajongójuk lett a közösségi oldalon.

Az ő kapcsolatuk különleges, mert igaz. Nem ismerik a rossz érzéseket vagy a gyűlöletet

– tette hozzá Newman.

Pillingék az angliai Essexben független életet élnek. A család többi tagja azért a közelben lakik a biztonság kedvéért, a feleség anyukája például közvetlenül a szomszédban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik