Tech

Még ingyen lecsaphat egy kiváló szerepjátékra

Electronic Arts
Electronic Arts
Tíz éves, de még mindig kiváló szórakozás a Dragon Age: Inquisition.

Cikkünk írásának pillanatában még három napig teljesen ingyen bezsákolható az Epic Games Store digitális játékáruházban a BioWare-féle Dragon Age: Inquisiton szerepjáték PC-s változatának Game of the Year kiadása.

A BioWare a Baldur’s Gate első két részével robbant be a játékiparba, a Dragon Age-szériát pedig a kultikus sorozat szellemi örökösének szánták. A harmadik, Inquisition alcímű rész – ahogy a korábbi kettő – új főszereplővel várja a játékosokat, így lényeges előismeret nélkül is belevethetjük magunkat a több száz órás kalandba, ami a világmentésén túl politikai intrikákkal, szabadon bejárható területekkel és opcionális románcokkal vár mindenkit. A GOTY kiadás ráadásul mind a három történeti kiegészítést tartalmazza, így az alapjátékon túl is akadnak itt bőven meglepetések.

Az akció magyar idő szerint 2024. május 23-án délutánig öt óráig tart, és a program megszerzéséhez semmi másra nincs hozzá szükség, mint egy (szintén ingyen elérhető) élő regisztrációra az említett áruházban.

Ha már van profilunk, akkor a főoldalon csak rá kell kattintani az ingyen kínált videójátékra, majd a betöltődő adatlapon a Get gomb megnyomásával igényelni a kiválasztott programot. Ezt követően a játék automatikusan bekerül a felhasználó játéklistájába, ahonnan a jövőben (az Epic Games PC-s keretprogramján keresztül) bármikor telepíthető, így játszható lesz. Május 23-án délután öt órától pedig egy újabb (egyelőre ismeretlen) játék várja majd ingyen a felhasználókat.

Kapcsolódó
Mennyibe kerül manapság játszani?
PC, konzol, kiegészítők és játékok. Mennyit kell költeni napjainkban erre a hobbira?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik