Élet-Stílus

Egy péniszekkel teli inget kapott bosszúból egy nő a divatháztól

Miután beperelte a céget egy elszabott kosztüm miatt, színes férfi nemi szervekkel teli ruhát küldtek „ajándékként” az ausztrál nőnek.

„Igencsak undorító.” Így jellemezte egy felháborodott ügyvédnő a Perth Now című ausztrál lapnak az „ajándékba” kapott inget, amit egy kanadai divatház elnöke bevallottan bosszúból küldött neki. Francesca Bucolo elmondása szerint az ügyvédi irodában „mindenki fel volt háborodva”, amikor meglátták az LGFG Fashion House nevű kanadai cégtől kapott ruhadarabot, amin feltűnő színekben pompázó, ejakuláló péniszek láthatóak.

Az ügyvédnő azután kapta a péniszinget, hogy pert indított a divatcég ellen, mert elmondása szerint elszabott kosztümöt küldtek neki, amit több próbálkozás után sem tudtak a méretére szabni. Végül sikerült peren kívüli megegyezésre jutnia a céggel, aminek részeként visszaadták neki a kétezer dolláros ruha árának a felét, valamint kapott öt inget is.

A csomag az előző héten érkezett meg perth-i irodájába. Grátiszként benne volt a „péniszing” is. És egy üzenetet is kapott mellé, amiben a divatcég közölte, hogy az „személyes ajándék” a divatház elnökétől.

Egy péniszekkel teli inget kapott bosszúból egy nő a divatháztól 1
Balra a per tárgyát képező ruhadarab, jobbra pedig a bosszúból naki küldött “péniszing”

Dimitry Toukhcher, az LGFG Fashion House elnöke a lapnak elismerte, hogy bosszúból küldte az inget, elmondása szerint azért, mert a nő „zaklatta” a munkatársait. „Ha éttermem lenne, akkor valamilyen vicces tortát kapott volna” – tette hozzá Toukhcher.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik