Élet-Stílus

Meghalt az örömanya, amikor egy 30 méteres fa zuhant a násznépre

Egy kaliforniai parkban fotózkodtak, amikor a hatalmas fa egy nagy reccsenés után eltemette őket.

A menyasszony édesanyja volt az az idős nő, aki meghalt, miután egy esküvői fotózás közben rájuk dőlt egy fa a kaliforniai Whittier egyik parkjában – jelentette a CBS News. A helyi hatóságok szerdán hozták nyilvánosságra a 61 éves áldozat nevét.Margerita Mojarro a kórházba szállítás közben halt meg.

Rajta kívül még öt embert kellett kórházba szállítani a helyi idő szerint szombat délután, nagyjából fél ötkor történt tragédia után. A helyi tűzoltóság közlése szerint nagyjából húsz embert temetett maga alá a 30 méter magas eukaliptuszfa. Szemtanúk elmondása szerint a fa egy hatalmas reccsenéssel ketté tört, és rázuhant egy esküvő résztvevőire, akik ott készítettek egy csoportképet.

A fa alá szorult emberek többségüket egy közelben bulizó társaság tagjai szabadítottak ki. Hat embert viszont a tűzoltóknak kellett kimenekíteni, láncfűrészekkel vágva el a fa ágait – jelentette a KTLA5 televízió. Egy négyéves kislányt kritikus állapotban szállítottak kórházba. Állapotáról nem közöltek új információkat.

Az érintett park a CBS News cikke szerint a tragédia óta zárva van. Azt még mindig nem lehet tudni, hogy a fa miért dőlt ki. A park fáot egyébként a tragédia előtti két napban szakértők ellenőrizték, és nem találtak semmit, ami miatt aggódni kellett volna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik