Élet-Stílus

Erős gyógyszer hatása alatt írt levelet tanárának – rossz ötlet volt

24.hu
24.hu

2016. 12. 02. 09:46

„Köszönöm, Kevin pajtás.”

Abby Jo Hamele a Nebraska-Lincoln egyetem hallgatója, akinek novemberben eltávolították az egyik bölcsességfogát. Ez persze még nem lenne elegendő ahhoz, hogy bekerüljön a hírekbe.

Viszont a 19 éves lány nagyon erős érzéstelenítőt és fájdalomcsillapítót kapott, és – mint tudjuk – az ilyen drogok hatása alatt olykor elég furán viselkedik az ember.

Az csak a kezdet volt, hogy amikor játszott a kutyájával, végig azt hitte, hogy egy korábban elhalálozott családi kutyus van az ölében. Aztán megtudta, hogy nem, és zokogni kezdett.

De a bajok csak ekkor kezdődtek. Abby ugyanis úgy érezte, jó ötlet ilyen állapotban írni az egyetemi tanárának.

A rengeteg elírással, félreütéssel megspékelt e-mailben halasztást kért: tudatta, hogy nem fogja tudni időre leadni a dolgozatát. Már az indítás nagyszerű, hiszen megszólításnak csak ennyit ír:

Kevin,”

aztán közli, hogy emlékszik, hogy november 22-ig kellett volna leadni a dolgozatot, de sajnos kivágták a bölcsességfogát, és a szervezete nem túl jól reagál a gyógyszerre.

Majd rákérdez, van-e mód arra, hogy később küldje el a dolgozatot, ami azért lenne fontos, mert ez most rosszul sikerülne neki, pedig ő jól szokott teljesíteni. Idézünk a csodálatos e-mailből, megpróbálva érzékeltetni az elírásokat:

kérem, uram, nagyon keményen dogKloztam, és azt hiiittem, hogy kéeps leszek iddőre végetni, de a doktorom azt mondja, vallószínűleg a hálaadási pulykáig nem is leszek jól. Ha nemet mond, az is oké, de szomorú lennék, és nagyonnnn szeretné m, ha igent mondana. Köszönöm, Kevin pajtás.”

Az aláírásnál nem csak a nevét jegyezte le, de annak kiejtését is, hátha érdekli a tanárát.

Aztán jött egy utóirat, amelyben tudatja, hogy ezután mindig válaszolni fog az órákon, és hogy vesz a tanárának a táblára író filceket, amelyek fognak is (bár ez nem az ő dolga lenne). Sorait így zárja:

Szeretlek, viszlát.”

A BuzzFeed cikkéből kiderül, hogy Abby az üzenetet utána „józanon” is elolvasta, hülyére röhögte magát, majd kiposztolta a Twitterre. 46 ezren like-olták.

Hello Abby, hát, ez az e-mail kicsit unortodox lett.”

– így kezdődik a tanár válasza, aki arra gyanakszik (helyesen), hogy a levél a szájsebészeti műtét során kapott gyógyszerek hatására született. Tudatja vele, hogy

egészen más volt a határidő, mint amit Abby említ,

úgyhogy még több mint egy hete van megírni a dolgozatot. Végül reményeit fejezi ki, hogy a leadandó anyagban jobb lesz Abby helyesírása.

 

Kiemelt fotó: twitter/jabbyo3

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

The rescued private owned submarine UC3 Nautilus that sank on Friday 11. August, are dragged into Copenhagen Harbor 12. August 2017 by the Salvage ship Vina. The Swedish journalist Kim Wall which was on board the submarine is still missing. Owner and Captain Peter Madsen was rescued and charged with negligent manslaughter. (Foto: Jens Noergaard Larsen/Scanpix 2017)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.