Élet-Stílus

A videó, amin öt éve minden karácsonykor sírva röhögünk

A kórust leüvöltő kislány ma már húszas éveit tapossa.

Van egy film, amely minden évben karácsony tájékán lesz népszerű. Nem, nem Kevin otthonfelejtésének történetére célzunk, nem is az Igazából szerelemre, és Jézus életének egyik adaptációjához sincs köze.

Az interneten kezd el minden decemberben újra terjednei a videó, amelyet még a kilencvenes évek közepén vettek fel az egyik Stratford-upon-Avon-i iskolában, a betlehemes előadáson, és amelyet 2011-ben töltöttek fel a YouTube-ra.

A rettenetesen vicces kétperces felvételen az akkor négyéves Ellie Sergeant látható, aki angyalnak öltöztetve

VÉGIGORDÍTJA

társaival a The Virgin Mary had a Baby Boy című dalt. A háttérben hallható, hogy a nézők visítva röhögnek, de maguk a betlehemező szereplők sem bírják ki, az első sorban álló kisfiú például szereplőből akaratlanul és észrevétlenül átment nézőbe.

Íme a felvétel, amelyet öt évvel ezelőtt Hannah Sergeant, Ellie nővére töltött fel a YouTube-ra, és azóta csak ott 1,6 milliószor nézték meg:

De ez csak a YouTube. Van olyan „rajongó”, aki december elsején rendszeresen kiposztolja a videót saját Facebook-oldalára, és csak ott 70 ezer Like és közel 300 ezer megosztás jelzi a kis Ellie népszerűségét.

A kis Ellie azóta húszas évei közepén van, így néz ki manapság:

facebook/ellie.sergeant
facebook/ellie.sergeant

Ellie a Daily Mailnek elmondta: nem gondolta volna, hogy a családján kívül bárkinek is vicces pillanatokat okoz ez a felvétel, de örül neki, hogy ilyen népszerű lett. A tragikus esetért egyébként anyukáját okolta, aki azt mondta neki, hogy teli torokból énekeljen, ő pedig szófogadó volt, és betartotta. Ennek egyébként nővére örült legkevésbé, aki szólót énekelt az előadásban, de nyilván így rá senki nem tudott koncentrálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik