Élet-Stílus

Undorító trükkel leckéztette meg a tiszteletlen vendéget a kávézó tulajdonosa

Sue és Jon Stagg Ausztráliában egy Atlas Espresso nevű kávézót vezetnek. A hely pontosan úgy néz ki, mint bármelyik másik kis kávézó Tasmaniában. Az Atlas Espressót vezető házaspár akkor vált híressé, mikor Jon megunta, hogy valaki gonosz módon minden nap letörli a kinti krétatábláról az oda írt napi ajánlatot.

A Jon Stagg hosszú ideig mindig csak lecserélte az összemázgált írást, de azt továbbra is minden nap letörölték. Ekkora a férfi gondolt egy merészet és elkészítette a következő szöveget:

Undorító trükkel leckéztette meg a tiszteletlen vendéget a kávézó tulajdonosa 1
dailymail.co.uk

Az írás szerint minden nap erre jár egy elbűvölő lány, aki ráköp egyet az ujjára és összefirkálja a táblán látható írást. Jon így folytatja:

Azon kezdtem el gondolkodni, hogy vajon el is olvassa-e a szöveget, mielőtt metörli, így úgy döntöttem, hogy ezeket a sorokat macskaürülékkel írom. Azt hiszem, hamarosan ki fog derülni, hogy olvasta-e a feliratot.

A történet olyan jól sült el, hogy rövid idő alatt nagy népszerűségre tett szert a kis kávézó, amelynek a tábláját Jon valóságos szórakoztató produkcióként kezdte el használni. Azóta az Atlas Espresso előtt elhaladók vicces, rövid memókat, történeteket olvashatnak, például arról, hogy a tulaj biciklijét megpróbálta valaki ellopni, de végül nem sikerült neki, de rendkívül népszerűek az anyósviccek és a poénos étel leírások is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik