Élet-Stílus

Íme, egy videó, ami azt bizonyítja, hogy tényleg bajban van az amerikai nemzet

Obama hiába figyelmeztette az amerikaiakat, hogy hiába szenvedtek csúfos vereséget a demokraták, az élet nem áll meg, holnap is fel fog kelni a nap. Sokan képtelenek elfogadni, hogy Donald Trump lesz az Egyesült Államok új elnöke, ezért sokan utcára vonultak, hogy nemtetszésüket fejezzék ki.

Azóta már előkerült a kedd óta “eltűnt” Hillary Clinton is, akivel egy szomorú demokrata szavazó készített közös fotót. Akárhogy is,

Amerikában rég nem látott fejetlenség van, úgy néz ki, hogy az egész országot sokkolta, hogy Trump nyert a választásokon.

A lejtmenet, ha csak szimbolikusan is, de tovább folytatódott, amikor Floridában, a legnagyobb billegő államban egy vihar után bajba került két fehérfejű rétisas, amelyek, mint köztudott, az Egyesült Államok szimbolikus állatainak számítanak. A mentést persze rögtön megkezdték, a két hatalmas sas egy útszéli csatornába akadt bele amelyből nem tudtak kikeveredni.

A mentés közben az egyik madárnak sikerült kiszabadulnia és elrepülnie, ám a társát jóval tovább tartott kiszabadítani, végül azonban neki is sikerült épségben távoznia a helyszínről. A pozitív végkifejlet talán valami jót is jelenthet az amerikai nép számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik