Élet-Stílus

Nagyon rövid ideig tartott ez a házasság, és hülye okból ért véget

A feleség szerződést szegett.

Hát, ez a házasság nem tartott az aranylakodalomig. De hogy mennyire rövid volt a szaúdi pár hivatalos kapcsolata, azt jobban érzékelteti, hogy a nászéjszakáig sem jutottak.

Összesen két órán át voltak házasok.

A nem túl hosszú frigyre az a magyarázat, hogy a feleség elküldött néhány fotót a barátnőinek a Snapchaten.

Márpedig a házassági szerződésben feketén-fehéren benne volt, hogy tilos a ceremóniáról készült fényképeket megosztani a Twitteren, az Instagramon és a Snapchaten- írja a Daily Mail.

De a feleség nem bírta ki, és küldött néhány fotót a legközelebbi barátnőinek. Súlyos hiba volt.

Az exara testvére nyilatkozott egy helyi lapnak, és elmondta: sajnos a lány nem tartotta be a szerződésben vállaltakat, és ez vezetett az ifjú férj sokkoló döntéséhez.

A két család alaposan összeveszett a bejelentés után: a férfi rokonai szerint a férj csak betartatta a szerződésben vállaltakat, a nő családja szerint pedig eleve túl szigorú és igazságtalan volt a megállapodás.

Tavasszal egy hasonló esetről írtunk: egy másik szaúdi pár is a lagzi napján döntött a válásról, méghozzá azért, mert amikor a nászéjszakára került volna sor,  és a férj megpróbált volna a tárgyra térni, a feleség nem reagált az intim közeledésre, mert akkor kezdte el megválaszolni a telefonjára érkezett gratulációk sorát.

 

Kiemelt kép: Thinkstock (illusztráció)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik